AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf ikram etmek

Kahve falında kadayıf ikram etmek

Kahve falında kadayıf ikram etmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük hatalar yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine, hayattan yana keyif bulacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kadayıf ikram etmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Kahve falında kadayıf ikram etmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, en tepkedeki kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek kadayıfı yemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ünleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadayıf kızartmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tel kadayıf yapmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, karın artacağına yorulur.

Kahve falında tel kadayıf tatlısı yemek hayırlı yollara gireceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kadayıfı görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli kadayıf görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kadayıf görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir