AnaSayfa / Genel / Kahve falında firuze taşlı yüzük görmek

Kahve falında firuze taşlı yüzük görmek

Kahve falında firuze taşlı yüzük görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında firuze taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında firuze taşlı yüzük görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında firuze taşı görmek hem de zengin biri olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında firuze taşlı kolye görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında firuze kolye görmek mutlu olacağına ve güleceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında firuze tesbih görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında firuze görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında firuze kolye takmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün taşının düştüğünü görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir