AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında tavuk görmek

Kahve falında fırında tavuk görmek

Kahve falında fırında tavuk görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında fırında tavuk gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Kahve falında fırında tavuk görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında pişmiş tavuk görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında fırında tavuk pişirmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur fırın görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırınlı ocak almak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında börek fırını görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırın ekmek görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında fırın almak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir