AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur fırın görmek

Kahve falında hamur fırın görmek

Kahve falında hamur fırın görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur fırın gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında fırında hamur görmek toplumda yükseleceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamur fırın görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında fırından hamur almak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında fırın tepsisi görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında fırından simit almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fırından sıcak ekmek almak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında fırın dolusu ekmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir