AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve fındık görmek

Kahve falında ceviz ve fındık görmek

Kahve falında ceviz ve fındık görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ve fındık gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında fındık ve ceviz görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık ceviz yemek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ve fındık yemek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ceviz fındık yemek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz fındık fıstık görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz ve fındık görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ceviz fındık toplamak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve fındık toplamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir