Kahve falında fileli çorap görmek

Kahve falında fileli çorap görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işarettir.

Kahve falında fileli çorap gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Kahve falında fileli çorap görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında file çorap görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında file su vermek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında file sarılmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında voleybol filesi görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında file yardım etmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında file su içirmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında file bindiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top