AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatiha suresini okumak

Kahve falında fatiha suresini okumak

Kahve falında fatiha suresini okumak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında fatiha suresini okumak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında fatiha sure okumak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta fatiha suresini okumak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazda fatiha suresini okumak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında fatiha suresini sesli okumak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında fatiha suresini okumak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında fatiha ve ihlas suresi okumak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ihlas ve fatiha suresini okumak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda fatiha suresi okumak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir