AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda fatiha suresini okumak

Kahve falında namazda fatiha suresini okumak

Kahve falında namazda fatiha suresini okumak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında namazda fatiha suresini okumak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Kahve falında namazda fatiha suresini okumak işlerinin kötüye gideceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında namazda fatiha suresi okumak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fatiha suresini sesli okumak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fatiha suresini okumak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihlas ve fatiha suresini okumak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında fatiha sure okumak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta fatiha suresini okumak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında fatiha ve ihlas suresi okumak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir