AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba aramak

Kahve falında araba aramak

Kahve falında araba aramak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kazancının düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, engellerin aşılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında araba aramak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında çalınan arabayı aramak nasibin bollaşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına delalet eder.

Kahve falında araba aramak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba anahtarı aramak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında arabasını aramak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı aramak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında arabayla yol aramak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Kahve falında otoparkta araba aramak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazine aramak mutluluk verici olayların yaşanacağına, fenalıkta bulunmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir