AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba anahtarını vermek

Kahve falında araba anahtarını vermek

Kahve falında araba anahtarını vermek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında araba anahtarını vermek gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında araba anahtarı vermek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarını kaybetmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarı bulmak üzgün ve hasta olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında araba anahtarı almak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba ve anahtar görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarının kırıldığını görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine araba anahtarı vermek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir