AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba anahtarı vermek

Kahve falında araba anahtarı vermek

Kahve falında araba anahtarı vermek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Kahve falında araba anahtarı vermek gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında araba anahtarını kaybetmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarını vermek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında araba anahtarı vermek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında araba anahtarı almak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarı bulmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba anahtarı görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında araba anahtarının kırıldığını görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında araba ve anahtarını görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir