AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin yavruladığını görmek

Kahve falında farenin yavruladığını görmek

Kahve falında farenin yavruladığını görmek keyfe kavuşacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, ümitsizliğe, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin yavruladığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Kahve falında farenin yavruladığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ineğin yavruladığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıkların yavruladığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında köpek yavruladığını görmek ağlayacağına, strese gireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın yavruladığını görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavruladığını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin yavruladığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir