Kahve falında farenin doğurduğunu görmek

Kahve falında farenin doğurduğunu görmek onun zamanını çalacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında doğuran fare görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, alkış alacağına delalettir.

Kahve falında fare doğurduğunu görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Kahve falında farenin doğurduğunu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında fare doğurmak insanları kıracağına, üzeceğine, eve kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının doğurduğunu görmek onun her zaman başında olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Kahve falında ağzından doğurmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bebek doğurmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında üçüz erkek çocuğu doğurmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir