AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare gezerken görmek

Kahve falında fare gezerken görmek

Kahve falında fare gezerken görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işinde terfi alacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında fare gezerken gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında evde gezen fare görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fare gezerken görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geleceğin güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gezmeye gidememek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sürekli ağlamaklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde gezen yılan görmek elinin de bollaşacağına, işlerindeki karın artacağına işaret eder.

Kahve falında gezmeye gitmek için hazırlanmak ortak işlere gireceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle gezmeye gitmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında gezmeye gideceğini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gezerken görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir