AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde gezen fare görmek

Kahve falında evde gezen fare görmek

Kahve falında evde gezen fare görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, makam ve söz sahibi olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bol muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evde gezen fare gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Kahve falında evde gezen fare görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare gezerken görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında evde gezen ruh görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev gezmesine gitmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde gezen yılan görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında evde gezen böcek görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle gezmeye gitmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gezmeye gitmek için hazırlanmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir