AnaSayfa / Genel / Kahve falında falcıya gitmek

Kahve falında falcıya gitmek

Kahve falında falcıya gitmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında falcıya gitmek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında falcıya gitmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fal baktırmaya gitmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cay fali görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında fala baktığını görmek canının sağ olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında birinin fal baktığını görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında falda bebek görmek çok büyük mutluluk duyacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında iskambil falı görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendini falcı görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir