Kahve falında falcıya fal baktırmak

Kahve falında falcıya fal baktırmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında falcıya fal baktırmak gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında falcıya gitmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve falına baktırmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında falda bebek görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına delalettir.

Kahve falında birine fal bakmak insan sevindireceğine, dua alacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında falda mezar görmek iyilik ve hayır bulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve falında ördek görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el falı baktırmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında falda yüzük görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir