AnaSayfa / Genel / Kahve falında apse sıkmak

Kahve falında apse sıkmak

Kahve falında apse sıkmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında apse sıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Kahve falında apse sıkmak evlerindeki huzurun artacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında apse patlatmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında diş apse görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında dişin apse yaptığını görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında apseli diş görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi apse yapmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında dişinde apse görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin apse yaptığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir