AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinde apse görmek

Kahve falında dişinde apse görmek

Kahve falında dişinde apse görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında dişinde apse gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dişinde apse görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin apse yaptığını görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında dişin apse yaptığını görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi apse yapmak kişinin isteklerine nail olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalettir.

Kahve falında apse patlatmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş apsesi görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında diş apse görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apse sıkmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir