AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezik şeftali görmek

Kahve falında ezik şeftali görmek

Kahve falında ezik şeftali görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ezik şeftali gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Kahve falında ezik şeftali görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ezik sebze görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezik elma görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezik meyve görmek endişelerin sona ereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Kahve falında ezik yumurta görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ezik portakal görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezik domates almak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ezik muz görmek aile saadetinin artacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir