AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezik elma görmek

Kahve falında ezik elma görmek

Kahve falında ezik elma görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında ezik elma gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ezik elma görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ezik çilek görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezik muz görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, birçok kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezik domates almak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezik domates görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında ezik yumurta görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ezik portakal görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ezik sebze görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yardımının olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir