AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezik domates görmek

Kahve falında ezik domates görmek

Kahve falında ezik domates görmek maddi sorunlarının artacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sağlığına kavuşacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ezik domates gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Kahve falında ezik domates almak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında ezik domates görmek ekmeğinin çoğalacağına, fenalıkta bulunmaya delalettir.

Kahve falında ezik portakal görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezik kayısı görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezik yumurta görmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ezik şeftali görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezik sebze görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ezik çilek görmek terfi edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir