AnaSayfa / Genel / Kahve falında apse görmek

Kahve falında apse görmek

Kahve falında apse görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, parasının ve malının çoğalacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında apse gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında diş apse görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında apse sıkmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında apse görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında apseli diş görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin apse yaptığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dişi apse yapmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş apsesi görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişte apse görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir