Kahve falında eylemcileri görmek

Kahve falında eylemcileri görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eylemcileri gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında terör eylemi görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında eyleme katılmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eylemcileri görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eylem yapmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eylem görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında eylem yapanları görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir