Kahve falında eylem yapmak

Kahve falında eylem yapmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eylem yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında eylem yapmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında eylem yapanları görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terör eylemi görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eylemcileri görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eylem görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında eyleme katılmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde banyo yapmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında tavır yapmak üzüleceğine, ağlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir