AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken bekar olmak

Kahve falında evliyken bekar olmak

Kahve falında evliyken bekar olmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyken bekar olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Kahve falında evli kadını bekar görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında evliyken bekar olmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bekar arkadaşını evli görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bekarken evli olduğunu görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birini evli olarak görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında evli birinin bekar olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekarı evli görmek makam ve rızık sağlayacağına, elindekini de bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir