AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik yüzügü kaybetmek

Kahve falında evlilik yüzügü kaybetmek

Kahve falında evlilik yüzügü kaybetmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında evlilik yüzügü kaybetmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Kahve falında evlilik yüzügü kaybetmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü kaybetmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında evlilik yüzüğü taktığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında anlaşmalı evlilik yapmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, düzenin kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilik cüzdanı almak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğü çıkarmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğünü satmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir