AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik hazırlıklarını görmek

Kahve falında evlilik hazırlıklarını görmek

Kahve falında evlilik hazırlıklarını görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok dikkat çekeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Kahve falında evlilik hazırlıklarını gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Kahve falında evlilik hazırlığı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak gam ve keder çekmeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evlilik hazırlıklarını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah hazırlıkları yapmak çok rahat bir döneme gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Kahve falında hacca hazırlık yaptığını görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir