AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli insanı gelinlikle görmek

Kahve falında evli insanı gelinlikle görmek

Kahve falında evli insanı gelinlikle görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, hayırlı haberler alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında evli insanı gelinlikle gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında evli insanın gelinlik giydiğini görmek evi yoksa ev alacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli insanı gelinlikle görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında evli birinin beyaz gelinlik giymek onu dinleyeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında evli olan birini gelinlikle görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelinlik görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında evlinin gelinlik giymek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir