AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında evli birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında evli birisiyle evlendiğini görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, hayatının alt üst olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında evliyken evlendiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hastalıklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek büyük borçlara girmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken yeniden evlenmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir erkekle evlendiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bayanla evlenmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli adamla evlenmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir