AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin evine girmek

Kahve falında evli birinin evine girmek

Kahve falında evli birinin evine girmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birinin evine girmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında evli birinin evine girmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli birinin evine gitmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin evine girmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün evine girmek adının fesada karışacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evine habersiz girmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin evine girmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayatın fal sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını evine girmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir