AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında evli birinin başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında evli birinin başkasıyla evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yolunun açılacağına, bir bebek sahibi olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli birinin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bayanla evlenmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olduğun halde evlendiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyken başkasıyla evlendirilmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evli birini başkasıyla evlendiğini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli insanın evlendiğini görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyken evlendirilmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir