AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evli bir erkekle evlendiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyken başka bir erkekle evlenmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında evli erkeğin evlendiğini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir