Kahve falında evli birini evlendirmek

Kahve falında evli birini evlendirmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, başarılı olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birini evlendirmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında evli bir kadınla evlenmek zamanının boşa gideceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evli bir bayanla evlenmek şansının ve bahtının açık olacağına, sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli birinin yeniden evlendiğini görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, şansının kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlenmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalettir.

Kahve falında evliyken gelinlik giyip evlenmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir