AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkekle öpüşmek

Kahve falında evli bir erkekle öpüşmek

Kahve falında evli bir erkekle öpüşmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında erkek kardeşle evli olduğunu görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir erkek görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin evlendiğini görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir erkekle evli olduğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında evli erkek görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, şansın ve bahtının da açılacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir erkekle evli olmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir erkeği sevmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına inanılır.

Kahve falında evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir