AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli arkadaş görmek

Kahve falında evli arkadaş görmek

Kahve falında evli arkadaş görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında evli arkadaş gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek planlarının bozulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını evli görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla evli olmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında evli arkadaşının evlendiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı evli görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evli olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında evli arkadaşını gelinlikle görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir