AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak

Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak

Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Kahve falında evlendikten sonra pişman olmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmekten pişman olmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evlendiğine pişman olmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek pişman olmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek ve pişman olmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında rakı içip pişman olmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Kahve falında günahtan pişman olmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında saç kestirip pişman olmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir