Kahve falında evlenmeden bebek doğurmak

Kahve falında evlenmeden bebek doğurmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kolaylıklara kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evlenmeden bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Kahve falında evlenmeden bebek doğurmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek doğurmak emzirmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin erkek bebek doğurduğunu görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bebek doğurduğunu görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir erkek bebek doğurmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift cinsiyetli bebek doğurmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top