Kahve falında erkek evlada sahip olmak

Kahve falında erkek evlada sahip olmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek evlada sahip olmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Kahve falında erkek evlada sahip olmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek evlat sahibi olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında evlat sahibi olmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında erkek evlat edindiğini görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evlatlık erkek bebek görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş erkek evladını görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edindiğini görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir