AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık sırt görmek

Kahve falında açık sırt görmek

Kahve falında açık sırt görmek istediği herşeye kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, emellere ulaşılacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında açık sırt gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Kahve falında sırtı açık elbise giymek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı açık elbise görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında sırtı açık görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık sırt görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sırtını açık görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sırtı açık gelinlik görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında sırtı açık gelinlik giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir