AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı açık görmek

Kahve falında sırtı açık görmek

Kahve falında sırtı açık görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı açık gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sırtı açık gelinlik görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında açık sırt görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı açık elbise görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sırtını açık görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında sırtı açık gelinlik giymek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sırtını açık görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı açık görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtı açık elbise giymek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir