AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını görmek

Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Kahve falında evin yarısının yıkıldığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin yarısının yıkıldığını görmek yolculuğa çıkmaya, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yarıldığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının evin yıkıldığını görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin temelinin yıkıldığını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yıkılmış olduğunu görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında evin başına yıkıldığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, malının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir