AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini aramak

Kahve falında evini aramak

Kahve falında evini aramak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini aramak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kendi evini aramak onlar sayesinde kalkınacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evini aramak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında evin yolunu aramak mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerinizin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında evini aramak hayallerindeki eve sahip olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ceket aramak gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabını aramak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında nişan elbisesi aramak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat aramak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir