AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde inek görmek

Kahve falında evinde inek görmek

Kahve falında evinde inek görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yeni mekânlara gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında evinde inek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında evin üstünde inek görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde inek görmek sorunlu bir döneme girileceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde inek görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin bahçesinde inek görmek zor durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde inek görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineklerin kesildiğini görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında inek yada boğa görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Kahve falında birçok inek görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir