AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü hoca görmek

Kahve falında ünlü hoca görmek

Kahve falında ünlü hoca görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü hoca gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ünlü bir hocayı görmek küskünlük yaşanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü hoca görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir hoca görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında üniversitede hoca olduğunu görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cinci hoca görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işarettir.

Kahve falında kuran hocası olduğunu görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hoca cübbesi görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında cami hocası olmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir