AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolunu bulamamak

Kahve falında yolunu bulamamak

Kahve falında yolunu bulamamak mutlu ve sağlıklı olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hastalıkların kalmayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yolunu bulamamak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çıkış yolu bulamamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gideceği yolu bulamamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yolunu bulamamak daha isabetli kararlar alacağına, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmak evin yolunu bulamamak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Kahve falında yolunu bulamamak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin yolunu bulamamak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yolu bulamamak büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yolunu bulamamak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir