AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yıkık olduğunu görmek

Kahve falında evin yıkık olduğunu görmek

Kahve falında evin yıkık olduğunu görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evin yıkık olduğunu gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında başkasının evini yıkık görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin yıkık olduğunu görmek içebileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evini yıkık dökük görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını yıkık görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yıkık tuvalet görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında yıkık okul görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında yıkık yol görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski yıkık dökük ev görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, acı veren kazalara işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir