AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evine yabancı birinin girdiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine ayı girdiğini görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalettir.

Kahve falında evine yılan girdiğini görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine su girdiğini görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine kedi girdiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında evin içine su girdiğini görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir