AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde yağmur görmek

Kahve falında evin içinde yağmur görmek

Kahve falında evin içinde yağmur görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, güzel günler geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde yağmur gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında evin içinde yağmur yağdığını görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde yağmur görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içine yağmur girdiğini görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içine yağmur görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında evine yağmur yağdığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin içine yağmur yağdığını görmek nimet ve berekete ereceğine, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Kahve falında evine yağmur yağmak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında evin içine yağmur yağmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir