AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde yabancı birini görmek

Kahve falında evin içinde yabancı birini görmek

Kahve falında evin içinde yabancı birini görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yabancı birini gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında evin içinde yabancı görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde yabancı birini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, başarının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde yabancı görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancının evine girmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde yabancı kadın görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde yabancı adam görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında evine yabancı birinin girdiğini görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı birinin evinde yemek yemek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir